PROMOTIE

POSTERS

Als uw reclame in het oog moet springen, kunt u niet werken met standaardformaten en -materialen. Fraaie grote posters zijn altijd een blikvanger. Voor reclamedoeleinden, als kunstobject of gewoon als decoratie aan de muur. Grote afdrukken kunnen bijvoorbeeld ook geplakt worden op voertuigen of borden. Uw foto of reclame kan nu levensgroot worden gemaakt!
Dit soort afdrukken in kleine tot zeer kleine oplagen zijn in zeefdruk onbetaalbaar of zelfs technisch onuitvoerbaar. Met moderne grootformaat printers zijn dit soort opdrachten vaak tegen een fractie van de kosten en op eenvoudige wijze te realiseren.
ReMark Reclame beschikt over een grootformaat printer waarmee een breed scala aan materialen kan worden bedrukt. Deze biedt veel mogelijkheden voor bijzonder etalagemateriaal, presentaties en materialen voor beurzen. 

BEURSSTANDEN

DRUKWERK

BEACHFLAGS

SPANDOEKEN

Belangrijke elementen op het gebied van reclame zijn spandoeken en zeilen. Een hedendaags trendy alternatief voor reclameborden zijn bedrukte textielbaanders verticaal geplaatst op de gevel. Met een discrete bijpassende verlichting een prachtige vorm van publiciteit voor uw zaak.
Vaak worden spandoeken en zeilen ook gebruikt ter ondersteuning en promotie van sportevenementen, culturele activiteiten, beurzen en festivals. Daarnaast zijn wellicht in uw wagenpark vrachtwagens en aanhangers voorzien van zeil. Het spreekt voor zich dat wij ook dit type zeil kunnen voorzien van logo en tekst.

Wij leveren nylon en vinylkunststof spandoeken en zeilen met de meest uiteenlopende afmetingen, voorzien van ogen en spankoorden. Spandoeken die dienst doen als gevelreclame kunnen worden voorzien van decoratieve inox montagebeugels met bijpassende verlichting.
Uw reclameboodschap wordt op het spandoek aangebracht door middel van belettering met speciale extra rekbare folies of als full-colourprint door middel van solvent inkjetprinting.

Voor iedere toepassing heeft ReMark Reclame een oplossing op maat!

WERF- EN IMMORECLAME


Ieder bedrijf heeft behoefte aan een eigen identiteit. In het straatbeeld zijn heel wat reclameborden te zien.
Voor uw naambekendheid en imago is dit een uitstekende reclame-uiting.
ReMark Reclame produceert reclameborden in de meest uiteenlopende maten en materialen. Meestal werken wij met PVC hardschuim platen, andere materialen, zoals volkern, acrylglas en aluminium behoren ook tot de mogelijkheden. Wij gebruiken hoogwaardige weerbestendige folies, zodat uw publiciteit jarenlang optimale kwaliteit uitstraalt.

Toepassingen: sponsoring bij sportclubs, gevelreclame, werfborden, wegwijzers, displays als decoratie, bewegwijzering in winkels en magazijnen, …

STICKERS

Hoe gaat u te werk?
Heel eenvoudig, u stuurt ons een mailtje met omschrijving van de gewenste belettering. Vermeld ook de afmetingen en de grondstof van de te beletteren oppervlakte. Bijzonder handig is een digitale foto. Beschikt u over een digitaal fototoestel, dan is een foto vlug genomen. Deze kleine inspanning laat ons toe een beter beeld te vormen van wat u precies wenst. Heeft u een bedrijfslogo in digitaal formaat, bij voorkeur .eps, .ai, .cdr of .pdf files? Stuur ons dit alles samen in een mailtje, wij bezorgen u binnen de 2 werkdagen een offerte op maat. U oordeelt zelf !

POS DISPLAYS


Aan de afwerking herkent u vakwerk!

Het lijkt misschien een detail, maar de afwerking van uw reprowerk is enorm belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Een dun laagje laminaat maakt immers van een eenvoudige kopie een representatief document. En een kleurenplot verandert in een opvallende wanddecoratie als hij vakkundig wordt opgeplakt. Begrijpelijk dus, dat wij voor de afwerking van uw reprowerk de gepaste technieken in huis hebben. Niet alleen voor grote oplagen, maar ook voor dat ene exclusieve ontwerp of document dat u heel speciaal wil afwerken. Fotovergrotingen, schema’s, tekeningen, posters, kleurkopie├źn e.d. kunnen wij op allerlei materialen opplakken. Van karton of board, tot glas of plexi. Uiteraard in ieder gewenst formaat.
Wij kunnen uw posters ook alleen voorzien van een zelfklevende laag, zodat u ze zelf kunt opplakken of als grootformaat sticker naar uw klanten kunt verzenden.
Moeten uw displays afwasbaar zijn? Geen probleem! Dan plastificeren we de print gewoon. Een techniek die ook voor allerlei andere toepassingen nuttig is. Posters, wanddecoraties, menukaarten, veiligheidsvoorschriften, lidmaatschapskaarten en andere krijgen extra cachet voorzien van zo’n chique lamineerlaagje. Een dun beschermlaagje dat uw repro- en drukwerk een fraaie (mat-)glanzende uitstraling geeft.

Ook een project?

Remark Reclame verfraait ook graag met zorg uw bedrijfsgebouwen